NUBE

Ismerd meg a Nube Invest Kft. szolgáltatásait

1 rész: Elektromos karbantartás

Elektromos karbantartás kulcsfontosságú szerepe a nagy ipari telephellyel rendelkező cégek számára

A különböző ipari telephelyek üzemeltetése és karbantartása olyan komplex feladat, amely számos kihívással jár. Az elektromos rendszerek megbízható működése kulcsfontosságú szerepet tölt be a termelékenység és a folyamatok zavartalan működése szempontjából. Az elektromos rendszerek számos olyan folyamatot támogatnak, mint például a világítás, a klímaberendezések működtetése, az energiaellátás, az adatfeldolgozó rendszerek működtetése, és nem utolsó sorban a termelést végző berendezések működtetése.

Az áramszünetek vagy a rosszul működő elektromos berendezések komoly következményekkel/károkkal járhatnak, például termelési leállásokból fakadó kieső bevétellel. A folyamatos villamos karbantartás célja a rendszerek megbízható és hatékony működésének biztosítása, a hibák és zavarok időben történő azonosítása és elhárítása, valamint a rendszerek élettartamának meghosszabbítása. A megfelelően karbantartott elektromos rendszerek minimalizálják az üzemzavarokat, ezáltal növelik a termelékenységet, csökkentik a kieső időt és maximalizálják a berendezések élettartamát.

Karbantartásaink során számos olyan fontos tevékenységet végzünk el, amelyekkel hozzá segítjük partnereinket a gördülékenyebb, hibamentesebb működéshez. Például a rendszeres karbantartásokkal, amelyek során partnereinknél folyamatosan ellenőrizzük az elektromos rendszereket és javítjuk a felmerülő hibákat, felülvizsgálatokat végzünk, hogy a rendszerek teljesítményét ellenőrizzük, valamint az elektromos rendszerek optimalizálására is figyelmet fordítunk, amely a rendszerek hatékonyságának és megbízhatóságának javítását célozza. Egyik ilyen siker történetünk a szegeden található Continental gyáregysége, ahol már több mint 3 éve sikerrel tartjuk karban az elektromos rendszereiket. Nézd meg a referenciáink között bővebben: https://nube.hu/#referencia

A Nube Invest Kft. számos villamos szolgáltatást nyújt köztük többfajta  karbantartási szolgáltatást is biztosít, hogy segítse az ipari telephellyel rendelkező cégek megbízható és hatékony működését. A szolgáltatások közé tartozik

1. Folyamatos karbantartás: Lehetővé teszi a cégek számára, hogy hosszú távú karbantartási szerződéseket kössenek, amelyek keretében folyamatos karbantartást kapnak az elektromos rendszereikre. Ez magában foglalja az időszakos karbantartási tevékenységeket, az előre tervezett karbantartási programokat, az ellenőrzéseket és a vizsgálatokat, valamint az esetleges hibák és problémák azonosítását és javítását.

2. Eseti kiszállás: Kiemelkedően gyors reagálási időt kínálunk az ügyfelek számára. Ez magában foglalja az 1 napon belüli, 4 órán belüli vagy akár 1 órán belüli kiszállást is. Például így tartjuk karban a Mol algyői finomítóját is, nézd meg a referenciáink között lévő esettanulmányt: 

3. Rendkívüli kivonulások: Szakembereink gyorsan és hatékonyan lépnek fel az esetleges hirtelen kialakuló meghibásodások esetén. Ez magában foglalja a hibaelhárítást, az alkatrészcserét, a kábeljavításokat és egyéb sürgős karbantartási tevékenységeket, amelyek lehetővé teszik a rendszerek minél hamarabbi újraindítását és a termelés folytatását.

4. Professzionális tanácsadás: Szakembereink szaktanácsadást nyújtanak az ügyfeleknek az ipari elektromos rendszerek tervezése, fejlesztése és karbantartása terén. Ez magában foglalja a rendszerek optimalizálását, az energiahatékonyság javítását, az új technológiák bevezetését és a hosszú távú karbantartási tervek kidolgozását.