vissza
előre

Villanyszerelő gyorsszervíz

Nincs áram a lakásában? Kiment a biztosíték és nem tudja visszakapcsolni? Égett szagot érez? Hunyorognak a lámpák? Ne késlekedjen, hívjon most! A villanyszerelő gyorsszerviz azonnal hívható telefonszáma: +36 20 934 0626

A gyors megoldás igen ritka, a Nube mégis azonnal megoldja.

Egy meglazult, elöregedett elektromos kötés könnyen tönkreteheti elektromos eszközeit, ráadásul tűz és balesetveszélyes állapotot is előidézhet!  Lakása, irodája villanyszerelési problémáját 1-2 órán belül orvosoljuk. Ön akár magánszemélyként, akár a társasház közös képviselőjeként keres villanyszerelőt, a Nube kimagasló teljesítményt nyújtó villanyszerelő szakembereiben korrekt partnerre talál. Akár lakásán belül, akár a társasház közös területén, vagy a villanyóránál van a villanyszerelési probléma, a hibát azonnal javítani tudjuk.

A villanyszerelés területén komplex megoldást nyújtunk, legyen szó a legapróbb elektromos hiba javításáról, az ipari és lakossági vezérlések tervezésén keresztül egészen a családi házak, lakások erős és gyengeáramú hálózatának kiépítéséig.

villanyszerelo2 A Nube-nél fontosnak tartjuk az Ön nyugalmát, így bátran hívhat minket, ha villanyszerelő gyorsszervizre, sürgősen villanyszerelőre van szüksége Szegeden. Minden részletre odafigyelünk, a rendelés felvételétől kezdve egészen a munka elvégzéséig. Minden, cégünk által elvégzett munkára és a beépített anyagokra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Telefonos egyeztetést követően a helyszínre érkezik villanyszerelő munkatársunk, Szeged és környékén. A gyorsszervizelési munkák az esetek 90%-ában 1 órán belül elvégezhetőek, tehát optimális esetben csak az első óradíjat fizettetjük ki ügyfeleinkkel.

Az elvégzett hibakeresési és javítási munkát, valamint a beépített villanyszerelési anyagokat a garanciaidő feltüntetésével munkalappal igazoljuk, ezzel is biztosítva ügyfeleink biztonságát és cégünk megbízhatóságát.

Ne késlekedjen, hívja a Nube-t most!

Hibakeresés, javítás, kisebb villanyszerelési munkák

Megvásárolta új csillárját? Szeretné lecseréltetni kapcsolóját, konnektorait? Kiment a biztosíték és nem tudja visszakapcsolni? Nem világít a lámpa, esetleg nincs a dugaljban áram? Ráadásul szeretné a lehető legrövidebb időn belül orvosolni a problémát?

Akár egyetlen lámpa felszereléséről legyen szó, vagy csak egy kapcsolót szeretne lecserélni, esetleg meghibásodott egy konnektor, cégünk kitűnő villanyszerelő szakemberei segítenek Önnek a szakszerű és gyors kivitelezésben. Megkeresését követően akár 1-2 napon belül elvégezzük a ránk bízott villanyszerelési feladatot. Fiatalos, gyakorlott villanyszerelő szakemberünk a megbeszélt időben érkezik a munka helyszínére, ahol az Ön igényeit és a szakma előírásait szem előtt tartva szakszerűen végzi el a munkát. A villanyszerelési tevékenység befejezését követően ellenőrzi azt, majd összetakarít maga után.

A legkisebb elektromos problémával is keresse bátran a Nube-t.

A hibakeresési és javítási munkák az esetek 90 %- ában 1 órán belül elvégezhetőek.

Minden, cégünk által beépített anyagra és az elvégzett munkára 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Az Nube Kft-nél tudjuk, milyen nehéz jó villanyszerelő szakembert találni a kisebb munkákhoz, cégünk számára azonban ezek ugyanolyan fontosak, mint a nagyobb, összetettebb villanyszerelési feladatok.

Mindennapos törekvéseink, hogy a megrendelőink legkisebb igényeit is maximálisan kielégítsük és áraink alacsonyan tartásával megkönnyítsük.

Kitűnő villanyszerelő szakembereinkkel Szeged és környékére kiszállunk. Rövid határidővel, alacsony áron, emellett magas minőségben végezzük el a ránk bízott feladatot.

Amennyiben Ön igényli, a villanyszerelési munkát követően rendszeres karbantartást is végzünk otthona elektromos hálózatán. Az elvégzett hibakeresési és javítási munkát, valamint a beépített villanyszerelési anyagokat a garanciaidő feltüntetésével munkalappal igazoljuk, ezzel is növelve ügyfeleink biztonságát és cégünk megbízhatóságát.

Ne késlekedjen, egyeztessen időpontot most!

hibakereses

Lakásfelújítás, lakás villanyszerelés, épületvillamosság

Megvásárolta álmai otthonát, de nem biztonságos annak az elektromos hálózata? Felújítja lakását és egy korrekt, rugalmas, fiatalos villanyszerelő csapatot keres? Szeretné kicseréltetni az elavult vezetékeket, vagy rossz helyen vannak a konnektorok?

Akár a legkisebb átalakításról, egyetlen kapcsoló áthelyezéséről van szó, akár az egész lakás elektromos hálózatát szeretné felújítani, a Nube az Ön segítségére siet. Cégünk az ország teljes területén teljes körű villanyszerelés szolgáltatást, innovatív műszaki megoldásokat nyújt az épületvillamosság szakterületén. Megkeresését követően 1-3 napon belül ajánlunk időpontot egy ingyenes helyszíni felmérésre, mely alapján készítünk Önnek egy személyre szabott, tételes árajánlatot. A helyszíni felmérést meggyorsíthatja a lakás alaprajzának egy példánya, valamint érdemes átgondolni a kapcsolók, konnektorok és egyéb elektromos berendezések optimális helyét. Már a helyszíni felmérés alkalmával is ötletekkel, praktikus tanácsokkal látjuk el, ezzel is segítve Önt a használhatóbb, barátságosabb otthon tervezésében és kialakításában.

Az épületvillamosság minden területére nyújtunk megoldást a kor követelményeinek, valamint az Ön igényeinek megfelelően. Korszerű műszaki megoldásokat, ugyanakkor könnyen áttekinthető technológiát biztosítunk a lakó és egyéb épületek elektromos kivitelezéséhez. Nem csak erősáramú rendszerek kiépítésével, hanem riasztó berendezések szerelésével, gyengeáramú hálózatok kivitelezésével, telefon, kaputelefon, tv és számítógép hálózatok kiépítésével is foglalkozunk.

Miért válassza a Nube-t?

Azért, mert Ön problémamentesen, gyorsan és biztonságosan szeretné lakása villanyszerelését kiviteleztetni. Korrekt áron dolgozunk. Kitűnő villanyszerelő szakemberekkel precízen, szakszerűen dolgozunk, tartjuk a vállalt árat, és betartjuk a megbeszélt határidőt. Nem csak megvalósítjuk az Ön elképzeléseit, de ötleteinkkel, tanácsainkkal segítünk a tervezésben is. Munkánk során kizárólag professzionális gépeket, eszközöket, szerszámokat használunk. A falak véséséhez horonymarót alkalmazunk, hogy statikailag a lehető legkevésbé gyengítsük a falakat. Nagy teljesítményű, ipari porszívó alkalmazásával kerüljük el a túl nagy szálló-por képződését. A beépítendő csövek, kábelek méretének megfelelő horonyvágást biztosítunk, így a falak visszajavítási költsége jelentősen csökkenthető.
A munka megkezdése előtt tájékoztatjuk a szomszédokat a felújítással járó kellemetlenségekről, így könnyebben tolerálják a gyakran több napig tartó zajos tevékenységet.

A munkaterületet összetakarítjuk magunk után.

Épületvillanyszerelés a gyakorlatban
A lakások, irodák, épületek villanyszerelését alapvetően két részre osztjuk, alapszerelésre és szerelvényezésre. Alapszerelés szerelvények helyének és a csövek nyomvonalainak felrajzolása, dobozhelyek és csövek hornyainak vésése, dobozok és csövek beépítése, vezetékek behúzása és kötése, valamint a biztosítéktábla készre szerelése, ideiglenes világítás és dugalj kialakítása, végül a lakás komplett próbája. Egy 70 m2-es lakás teljes villanyszerelése 4-7 napot vesz igénybe. Szerelvényezés: a kapcsolók, konnektorok, lámpatestek és multimédiás aljzatok, tv, telefon, kaputelefon és internet csatlakozók felszerelése, illetve villanytűzhely, elektromos sütő, fali fűtések, bojler bekötése és beüzemelése, garanciájának érvényesítése. A szerelvényezés plusz 1 nap, melyet célszerű festés után elvégezni.Mikor jön a villanyszerelés?

A lakásfelújítás, építkezés szervezésében segítséget nyújthat Önnek a következő lista, mely a különböző szakterületeket mutatja be sorrendben.

lakasfelujitas2

  • Bontás, csempék, járólapok, falak bontása, ajtó és ablaknyílások kivágása, tapéta leszedése.
  • Falak felhúzása, gipszkarton falak egyik oldalának beépítése, álmennyezeti tartószerkezetek szerelése, épület szerkezetkész kialakítása.
  • Víz, gáz, fűtés és lefolyó csövek beszerelése.
  • Elektromos alapszerelés, vésés, csövezés, dobozok beépítése, vezetékek behúzása és kötése.
  • Falak visszajavítása, gipszkarton falak készre szerelése.
  • Burkolás, járólapok, csempék és melegburkolatok felhelyezése.
  • Festés, falak glettelése és festése, csövek és radiátorok, valamint ajtók és ablakok mázolása.
  • Vízvezeték és fűtés-szerelvények, szaniterek beépítése.
  • Szerelvényezés, kapcsolók, konnektorok, lámpatestek felszerelése, elektromos berendezések bekötése és üzembe helyezése.
  • Lakberendezés, karnisok, lakás dekorációk, polcok, stb. felszerelése.

Szegeden ingyenes helyszíni felméréssel és árajánlat készítéssel állunk rendelkezésére.

Biztosak vagyunk abban, hogy megrendelését követően Önt is elégedett ügyfeleink táborában tudhatjuk. Mottónk: Velünk kézben tarthatja otthonát/vállalkozását

Forduljon cégünkhöz bizalommal, várjuk megtisztelő megkeresését.

 

Lámpatest, kapcsoló, konnektor felszerelés

Otthonában kapcsoló, konnektor, lámpa, vagy csillár felszerelésére, cseréjére van szükség? Nem világít az antik csillár? Tönkrement a kapcsoló? Nincs áram a konnektorban?

Akár a legkisebb elektromos problémával is keressen minket bátran, a Nube kitűnő villanyszerelő szakemberei segítenek Önnek Szeged és környékén. Cégünk a villanyszerelés ezen területén is fontosnak tartja, hogy akár egyetlen lámpa, dugalj, kapcsoló, vagy csillár felszerelését, javítását is a megfelelő szakemberre bízhassa.

Ha tönkrement a kapcsoló, vagy időszerűvé vált a divatjamúlt lámpa, konnektor, vagy csillár cseréje, a legbiztonságosabb az, ha villanyszerelő szakember végzi a feladatot. A Nubenél rövid határidővel precíz, megbízható munkát végzünk, ügyelve a falak épségére és a festés tisztaságára.

lampatest A szerelvények típusának beazonosítását követően beszerezzük Önnek a szükséges kapcsolókat, konnektorokat, tv, telefon, internetcsatlakozókat és a különböző elektromos eszközöket, hogy ezzel is levegyük a terhet az Ön válláról és a lakásfelújítás egyéb területeire tudjon összpontosítani. Forgalmazóinknál kiharcolt partneri kedvezményekkel az esetek nagy részében kedvezőbb áron tudjuk beszerezni a szerelvényeket mint a magánszemélyek, így akár 5-25 %-ot is meg tud takarítani a kapcsolók, konnektorok költségén.

Kizárólag professzionális gépeket használunk, ügyelve a tisztaságra, minden esetben megrendelőink igényeit szem előtt tartva, maximalistaként tekintünk a legkisebb feladatokra is.

Munkánkról (a felhasznált anyagokról, munkadíjról, garanciáról) munkalapot adunk, ezzel is alátámasztva ügyfeleink biztonságát és cégünk megbízhatóságát.